Skip to main content

Kurumsal

OSGBpro AE Telekom Bilgi Teknolojileri Yazılım ve Ticaret A.Ş nin tescilli markasıdır.

AE Telekom açık kaynak kodlu yazılım ve sunucu sistemleri kullanarak tüketiciye ekonomik satın alma ve işletme çözümleri sunan konusunda uzman bir teknoloji şirketidir. 2004 yılından günümüze başarılı birçok web tabanlı yazılım projesine imza atan ekibimiz son yıllarda maliyet avantajı dolayısıyla popülaritesini artıran bulut bilişim alanında, ekonomik çözümler ve barındırma hizmetleri sunmaktadır.

Geleceğe bakarak günümüzü şekillendiriyoruz (Vizyonumuz)

Çalışanların yarattığı katma değere katkı sağlıyoruz (Misyonumuz)

AE Telekom geliştirdiği her projede yeterli bilgisi olsun ya da olmasın bilgisayar kullanarak yazılımlarımızı kullanan herkesin işini kolaylaştırmayı hedefler, açık kaynak kodlu altyapıların hızlı gelişiminden, (android vb.) kullanıcıların yararlanması için çalışır, yazılımlar geliştirir ve pazara sunarız. Pazara sunduğumuz her ürünle ilgili ar-ge faaliyetlerimiz ürün yaşadığı sürece devam eder, kullanıcılarımızı gelişmelerden ücretsiz yararlandırırız.

İlk günden itibaren bilişim sektörü içinde bulunmuş belli konularda uzmanlaşmış bir ekiple yolumuza devam ederken edinmiş olduğumuz tecrübemizi hizmetlerimize yansıtırız. 

Hizmetlerimiz

  1. Web tabanlı yazılım projeleri
  2. Email Marketing
  3. Sunucu ve barındırma çözümleri
  4. Sanallaştırma ve bulut bilişim çözümleri
  5. Teknoloji Danışmanlığı

OSGBpro hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın

OSGBpro e-Reçete Klavuzu

OSGBpro Sunum (ppsx)

OSGBpro Sunum (pptx)

OSGBpro Sunum (pdf)