Skip to main content

OSGBpro İBYS
veri gönderimi

Eğitim Kayıtları ve İBYS Entegrasyonu

Çalışma Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi(IBYS) ile ilgili 2018/1 Sayılı Dış Genelgeyi ilan ederek, 1 Temmuz 2018 tarihi itibarı ile işyerlerinde çalışanlara verilen eğitim bilgilerinin elektronik ortamda Bakanlığa gönderilmesini zorunlu hale getirmiştir.

OSGBpro IBYS sistemi ile bakanlığa gönderilmesi gereken veriler zahmetsizce gönderilebilir, rapor ve takibi yapılabilmektedir.

İBYS Sistemini Kimler Kullanacak ?

OSGBpro İBYS sistemini OSGB lerde ya da işletmelerde çalışan İSG uzmanları, çalışanlara verilen eğitimlerle ilgili bilgileri Bakanlığın İBYS web servislerine göndermek için kullanacak. Çalışan eğitimlerinin gönderilmesine 1 Temmuz 2018'den itibaren başlanmıştır.

İBYS Sistemine Veri Gönderebilmek için Ne Yapmalıyım ?

OSGBpro (AE TELEKOM) gibi Bakanlığın Web Sitesinde yer alan entegratör firmalardan yazılım almanız gerekmektedir.

Ayrıca İSG uzmanı adına alınmış eimza token cihazı gereklidir.

İBYS ile ilgili diğer sorular için

OSGBpro Planları

OSGBpro İşletme: İgu ya da işyeri hekimi çalıştıran işletmeler ve İSGB oluşturmuş işletmeler için
OSGBpro: Tüm OSGB ler ve bireysel çalışan igu lar için
OSGBpro Sunucu: OSGB ler, Çok şubeli OSGB ler, büyük işletmeler ve kamu kurumları için ölçeklenebilir sunucu bazlı isg çözümüdür. Özel geliştirme ve entegrasyon çözümleri sunulmaktadır.

Fonksiyonlar

OSGBpro İşletme Planında İş Sağlığı ve güvenliği ile ilgili tüm kayıtları tutabilir, ibys veri gönderimi yapabilir, e-reçete yazabilirsiniz. Çalışanlarınızla ilgili tüm kayıtlara ve dökümanlara heryerden erişebilir, paylaşabilirsiniz. Özellikleri detaylı incelemek için...
iade garantisi

Demo Hesabı

Programı satın alarak kullanan isg profesyonelleri iade formu doldurarak iade işlemini başlatabilir.
İade talepleri ulaştığında ücret iadesi yapılır.

Kurumunuza özel teklif almak mı istiyorsunuz?

Büyük işletmeler, kamu kurumları için özel sunucu hizmetimiz bulunmaktadır. isg.alanadi.com şeklinde kendi alanadınızla sistemi kullanmak için bize ulaşın.